Kolla in de dyraste bostäderna på Hemnet just nu (och häpna)!

Har du en herrans massa pengar över och letar nytt boende? Kolla då in de dyraste annonserna på Hemnet just nu. Och häpna över vad du kan få (eller inte få) för pengarna …

135 000 000 (!) kronor kostar det här säteriet i Eskilstuna. För de pengarna måste väl ändå möblerna ingå? Och en skattkista full med guldpengar i källaren. Annonsen hittar du HÄR. Skynda att fynda!

Nr 1

För 72 500 000 kronor kan du få det här hemtrevliga köket mellan Svalöv och Eslöv! Och grisen som kommer till är ju söt.  Annonsen hittar du HÄR. Kom och köp!

Nr 2Nr 2,2

Har du 69 500 000 och vill bo i Örebro (du vet hur dialekten är va?) så kanske det kan vara läge att slå till på det här säteriet. Hur det ser ut där inne förtäljer inte bilderna, men grind-unorna är ju fina (och bara lite slitna). Annonsen hittar du HÄR.

Nr 3

Råö gård i Kungsbacka är till salu för 65 000 000 kronor. Som hittat! Se bara den kombinerade matsalen/växthuset du får på köpet! Annonsen hittar du HÄR.

NR 4

Vill du leva helt ensam på en öde ö? Det kan du få om du har typ 40 000 000 över och köper den här fastigheten. Det gör ju inget att huset ser ut som ett akvarium eftersom det inte finns några grannar som kan titta in. Annonsen hittar du HÄR.

NR 5

(Bilder från Hemnet)

Läs också:

Köp en egen ö – 10 drömställen till salu just nu

ö3. lillakeholmen. kungsbacka

30 torp under 350000 kr

731x457Drömtorp–i-söder

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hus till salu och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *