Sommarrea på retrotyger!

Nu är sommarrean i gång för fullt och många passar på att shoppa loss. Jag med. Fast på andrahandsmarknaden förstås. Veckans shopping var en hög med retrotyger på Blocket (säg nu inget till min man för jag har visst köpstopp på tyger). En äldre kvinna tömde sitt textilförråd och för en tygnörd som mig var det en guldgruva att gräva i. På grund av köpstoppet så höll jag mig ändå hyfsat lugn och nöjde mig med sju stuvar; några färgsprakande historier av Lena Rewell, en fågelfavorit av Viola Gråsten, några 70-talskaniner, en stycke Lago av Saini Salonen och en okänd turkos raring. Än så länge sitter jag bara och tittar på tyghögen och ler fånigt, men innan sommaren är slut ska den ha förvandlats till några kuddar, en väska och en solklänning, tänkte jag. Dessutom skulle jag så gärna vilja testa att sy en sådan där härlig 70-talsinspirerad solhatt av ena Rewell-tyget. Tror ni att jag skulle klara det?

Tyger

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *