Äntligen, en Bersåservett!

Berså är en av Gustavsbergs mest populära dekorer. Det var Stig Lindberg i samarbete med formgivaren Krister Karlmark som tog fram de klassiska, stilrena bladen år 1960. Hittills har mönstret bara funnits på porslin, men nu äntligen kommer en Bersåservett! Det är verkligen en genial idé att ta fram en servett för alla oss som inte är lyckliga ägare till något Bersåporslin, men som älskar mönstret! Jag ska genast rusa till butiken på Gustavsbergs poslinsmuseum, och köpa upp mig på några buntar! Det kommer bli superfint både till våra enkla, vita tallrikar, men även till plastservisen i picknickkorgen. Berså      Bild: Gustavsberg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *