Rosenthal plockar fram Wiinblads guldkorn igen.

Du har garanterat sprungit på det genom året, det danska 60- och 70-talsporslinet med konstnären Björn Wiinblads storögda, rundkindade kvinnor med blommor i håret på. Mig har det passerat ganska obemärkt, tills alldeles nyligen, då jag upptäckte att jag tycker det är väldigt charmigt. Därför blev jag också glad när jag såg att Rosenthal bestämt sig för att plocka fram godset med de ljuva damerna på igen, fast nu i mer uppdaterade färger och former. Till hösten kommer produkterna att komma och priset blir från cirka 100 DKK styck. 

 

BW_51001BW_56114BW_58525BW_58555_02

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Porslin och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *