Lördagsmys med Louise Hoffsten

I går var vi på Lovö magasin och käkade lunch. För den som inte varit på Lovö magasin rekommenderar jag verkligen en tur dit. Det är en ljuvlig gårdsbutik tillika slowfood-café och lunchrestaurang vid Drottningholm som drivs av en driven kvinna som heter Ewa von Wovern. Magasinet är öppet bara sommartid och mest helger. Det ligger i en magisk miljö nära vattnet där man kan sitta och njuta Ewas prisbelönta korvar med en fantastisk vegetarisk buffé medan barnen leker i gröngräset. Igår gästades magasinet av coola Louise Hoffsten. Den cirka en timme långa spelningen var grym och efteråt fick man lägga ett frivilligt bidrag i en hatt, vilket jag tycker var ett mycket sympatiskt sätt att ta betalt på (och jag misstänker att det även var mer lönsamt än det traditionella).

Nu kommer väl kanske inte Louise Hoffsten spela där något mer i sommar, men det kommer komma andra artister. Håll koll på hemsidan här för framtida spelningar och unna er ett besök på Lovö magasin, ni kommer inte ångra er!

 

Lovö magasin 1Lovö magasin 2Lovö magasin 3Lovö magasin 5

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *