”De enda som tjatar om ljus och fräsch inredning är gamla avdankade komiker”

Varannan vecka i Aftonbladet Härligt hemma har jag frågespalten ”Fråga Helén” där jag svara på era knepiga frågor om hem, inredning och retroprylar. Välkomna att skicka in era frågor till helen.bjurberg@live.se eller ställ dem i kommentarfältet nedan. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull.

Hej Helén

Mitt problem är att vi tycker så olika om inredningen här hemma. Jag sprudlar av idéer och min sambo säger bara ”vitt”. Hur ska jag få honom att förstå att det är jag som har smaken av oss två? 

/Ann

Hej Ann! 

Mitt bästa råd till dig är att ge din sambo följande ultimatum. Be honom ta fram ett tv-klipp där Ernst Kirschsteiger, Lulu Carter, Mija Kinning, Isabelle McAllister, Jimmy Schönning eller någon av våra andra kända inredare säger: ”I det här rummet vill jag bara ha vitt?”  Om han lyckas vinner han och får inreda hela ert hem. Lyckas han inte vinner du. Känn dig lugn, Ann! De enda som tjatar om ljus och fräsch inredning är din sambo och några gamla avdankade komiker. Det säger sig själv att du har smaken!

Här kan du läsa fler av tidigare publicerade frågor:

”Så lurar du din tonåring att tycka som du vill”

”Blondinbella har sällan heller något vettigt att skriva”

”Får svärmor möblera om hos oss?”

”Hjälp, barnens pyssel tar över inredningen!”

”Vad ska jag ge min snobbiga kusin?”

”Håll fast vid redaktörens ben och vägra släppa!”

”Vad är fult och vad är snyggt?”

”Vad är viktigast, form eller funktion?”

Fråga Helén

/Helén

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *