Kolla in retrohuset som flyger!

Många önskar sig en bostad med fin utsikt. Leslie Guthrie tog sin önskan steget längre och bad arkitekten Richard O Spencer att rita ett hus som hängde över Los Angeles. En omöjlig uppgift kan tyckas, men han lyckades. Genom att lägga en balk genom huset fick han huset att till synes sväva. Fast det är över sextio år sedan det byggdes så står (eller ska man kanske säga hänger) det magnifika huset fortfarande kvar, så konstruktionen verkar hållbar.

Ta en titt på filmen här nedan, visst ser det läckert ut! Fast det är nog inget boende för den som är höjdrädd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Arkitektur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *