Sneak peek från min jobbturné

Nu när våren (eller är det sommaren?) är här på allvar med prunkande trädgårdar och ljuvligt ljus börjar en hektiskt tid av hemma-hos-plåtningar för oss som jobbar med inredning. Förra veckan var jag och min lillassistent Fyran tillsammans med den begåvade fotografen Sara Ringström (du hittar henne på @sara_ringstrom på Instagram) och plåtade ett gäng fantastiska hem som ni kommer att få se i ett inredningsmagasin nära dig i sommar. Här får ni en liten sneak peek, hoppas att ni blir sugna att se mer:)

Hemma-hos 1

Här plåtar Sara en hörna av Jannes och Jessicas fantastiska 20-talsvilla, fullproppad av vackra Upsala-Ekeby-vaser.
Hemma-hos 2

Sara zoomar in den coola ananassamlingen hemma hos Frida och Jonas.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *