Veckans hetaste tips: Lisa Larson på Uniqlo!

Häromdagen landade mitt megapaket med Lisa Larson-kläder från Uniqlo (Japans motsvarighet till H & M) i lådan. Jag som nästan aldrig köper nya kläder shoppade loss rejält när jag fick tips om deras finfina Lisa Larson-kollektion. Mest blev det till Fyran, som kommer kunna ha kattröjor på sig tills han tar studenten. Lilltjejen och jag fick också en del. Men det roligaste var att tonårssonen, som brukar rata allt som jag gillar, tyckte att lillasysters Leobrallor var så snygga att han tryckte på sig dem trots att de var flera nummer för små. Nu verkar det tyvärr ganska urplockat på deras hemsida, men den som skyndar kan fortfarande en del finfina grejer. Klicka bara här: Lisa Larson-kollektionen på Uniqlo.

Lisa Larson för UniqloLisa Larson for Uniqlo 4

Bild:Uniqlo

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *