Vinn 2-dagarspass till Antik & Vintagemässan!

God morgon retromanians, hoppas att allt är väl med er!

Den 31/5 och 1/6 är det dags för Antik & Vintagemässan 2014 att slå upp sina portar till en shopping- och kulturhelg i historisk miljö på Årsta slott! Mässan ser ut att kunna bli en ljuvlig upplevelse med mängder av föreläsningar och utställare som visar upp och säljer sina spännande vintagesmycken, -kläder, -accessoarer och -inredning. Du kommer också att kunna få frisyren fixad och makeupen lagd – allt i bästa vintagestyle!

Lördagskvällen avslutas i en slottsfest, dit man kan köpa separata biljetter. Se mer på Antik & Vintagemässan.

 

Vinn 2-dagarspass!

Retromania har den stora glädjen att få tävla ut två stycken tvådagarspass till årets mässa. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan så har ni chans att vinna ett! Mejla ditt svar till: helen.bjurberg@live.se, märk mejlet med ”Vintagemässan” och glöm inte att skriva din adress! Vinnarna meddelas här på bloggen den 23/5-14.

Vad betyder Vintage?

1. En äldre vara av god kvalitet.

x. En ny och fräsch grej.

2. Gammalt skräp.

Lycka till! Hoppas att vi ses på mässan!

loggamedram

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tävling, Vintage och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *