Gudfaderhuset till salu!

Har du 135 miljoner dollar, eller närmare bestämt 877 miljoner kronor över? I så fall kan du bli lycklig ägare till huset där filmen Gudfadern spelades in. I det minst sagt magnifika huset har även Jackie och John F Kennedy firat sin smekmånad och filmen Bodyguard med Whitney Houston spelats in. Huset som ska ha 30 sovrum, 40 badrum, vinkällare, två tennisbanor, tre pooler, spa, träningslokal, takterass med plats för 400 sittande gäster och egen nattklubb är ett av de dyraste privatbostäderna i hela USA. Om det avhuggna hästhuvudet ingår i köpet förtäljer dock inte annonsen, som du hittar här.

02

03

04

06

07

08

09

10Foto: Hilton & Hyland

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hus till salu och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Gudfaderhuset till salu!

 1. Lars Nils skriver:

  NEEEEEEJ

 2. EddieWine skriver:

  Stort faktafel. Endast några få scener spelade in i det huset. Scenerna mellan Robert Duvall och John Marley och deras karaktärer Tom Hagen och Jack Woltz. Ni får det att låta som om detta var huset som familjen Corleone bodde i.

  • Helen Bjurberg skriver:

   Jag ber om ursäkt, det var inte min mening att luras. Precis som du påpekar så var det bara några scener som spelades in i huset. Samma sak gäller filmen Bodyguard. Och Kennedys tillbringade naturligtvis inte HELA smekmånaden i huset heller. De måste ju ha gått ut och käkat någon gång;)

 3. Richi Rich skriver:

  Stort och pampigt men verkligen ingenting som jag personligen skulle gilla – väldigt mycket pengar för ett renoveringsobjekt i mina ögon så jag avstår nog denna gång 😉

 4. Sorîn Suara skriver:

  Hur ansöker man om lånelöfte i USA =) ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *