Världens snyggaste vardagsrum (och ett och annat sovrum).

Jag gillar mitt hus, och särskilt mitt vardagsrum. Det är väldigt stort och luftigt, och sommartid kan kan vi bara öppna altandörren så har vi vår stora veranda utanför. Med en strålande utsikt. Över den lilla, lilla, lilla talldungen.

Men även om jag trivs bra med mitt vardagsrummet (och till och med utsikten) så skulle jag inte ha direkt något emot att byta mot något av vardagsrummen i länken nedan. Här kan vi snacka stort och luftigt. Och en och annan snygg möbel finns ju här också. Tänk dessutom att istället för att blicka ut över några kala trädstammar få sitta och se ut över hav och stränder, öppna vidder eller kanske New Yorks skyline. Det skulle man ju kunna stå ut med.

Är du redo att se några av världens snyggaste vardagsrum? Ta ett djupt andetag så kör vi!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *