Hemma hos mig

Jag har fått önskemål från läsare att jag ska visa upp mer av mitt hem, så här kommer några bilder från våra sovrum. Mest syns våra nybäddade sängar (dock inte största tonåringens) men det är bara för att ni inte ska se kläderna som ligger slängda på golvet nedanför och alla dammråttor;)

En fin dag till er alla retromanians!

Mitt och makens sovrumMin och makens säng med underbara sängkläder av Sven Fristedt för Hemtex. 249 kronor på januarirean! Sänglamporna ska bytas ut så fort jag hittar vita 70-talsklotlampor.

Fyrans sovrumFyrans säng med doppresentsängkläder (också från Hemtex, tror jag) Spjällsängen är en 70-talare som jag köpt på Blocket.

Ena tonåringens sovrumEna tonåringens rum är under renovering, men så här långt har vi kommit hittills, dvs. tapetserat om och målat en gitarr;) Väggen ska nu graffitimålas. Behöver jag säga att jag inte har något att säga till om i det här rummet?

Minstingens sovrumMinstingens (som inte längre är en minsting) rum. Påsklakan från 70-talet köpta på loppis. Hyllsystemet för förvaring av småpryttlar är trälådor från Ikea som vi målat om och tapetserat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *