Ta en titt på världens snyggaste hus!

Jag är svag för fyrkantiga hus med mycket glas. Dessutom gillar jag känslan när natur och arkitektur smälter ihop.

Själv bor jag i två stora, bruna lådor som står omlott på varandra, inne i en tallskogsdunge. Och även om inte fönstren är så stora så är de i alla fall många, närmare bestämt tre i varje sovrum och så mycket som femton i vardagsrummet.

Husen i länken nedanför är också kantiga med mycket fönster, och de omfamnas också av natur. Men där någonstans slutar likheterna mellan dem och mitt. Ta en titt så förstår du vad jag menar.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Arkitektur och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ta en titt på världens snyggaste hus!

  1. Myran skriver:

    Nice!

  2. Sid Manning skriver:

    Lådor, lådor, lådor, lådor av betong och glas och lite mer betong och glas plus stålbalkar och några minimala glimtar trä… Är alla arkitekter så fyrkantiga och har alla som har råd med dessa hus så likformig smak?

  3. britt skriver:

    Det är ju bara 4 kantiga lådor.Tacka vet jag mitt trähus på landet, det utstrålar liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *