Fem gröna, sköna auktionsfynd du kan göra nu!

Känner du också lust att fräscha upp hemma nu när våren är här, fåglarna kvittrar och träden knoppas? Vad passar då inte bättre än att göra det med sköna, gröna auktionsfynd? Här är fem fina inredningspylar som finns på landets auktioner just nu, och som i alla fall jag gärna skulle pryda mitt hem med.

kobra ericsson

Kobran från LM Ericsson i mintgrönt finns just nu på auktion på Nyköpings auktionsverk. Utropspriset är på 400 kronor och auktionen löper ut den 11 april.

wegner stol

Wegners Papa bear chair från 1954 finns på Lauritz. Fåtöljen är värderad till nästan 40 000 kronor. Auktionen avslutas 14 april. Frakt på 950 kr från Danmark tillkommer.

litografi

Det här signerade och numrerade litografi av Peder Josefsson finns att buda på på Göteborgs auktionsverk. Utropspriset ligger på 1800 kronor. Auktionen löper ut den 12 april.

matta svenskt tenn

Bukowskis kan du buda på den här fantastiska trasmatta från Svenskt tenn i storleken 250 x 188 centimeter. Utropspris på 2 000 kronor. Auktionen går ut den 17 april.

vas alsterfors

En ljuvlig glasvas i grönt med vit insida (eventuellt från Alsterfors) finns just nu på auktion på Tradera. Utropspriset är 150 kronor och till det tillkommer 49 kr i frakt. Auktionen är slut den 13 april.

Lycka till med budgivningarna!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Auktion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *