”Blondinbella har sällan heller något vettigt att skriva”

Varannan vecka i Aftonbladet Härligt hemma svarar jag på era kluriga frågor om hem, inredning och retroprylar i frågespalten Fråga Helén. Välkomna att skicka in din fråga till hemma@aftonbladet.se eller helen.bjurberg@live.se.

Hej Helén!

Jag har rätt länge vetat att inredning är mitt kall i livet. Jag har bloggat för fulla muggar i fyra år, jag brukar sätta ära i att göra om vardagsrummet åtminstone varannan månad (instagrammaterial!) och har gått igenom alla stilar från bohemchict till wabi sabi. Nu känns det som att jag börjar trampa lite vatten. Snälla, hjälp mig att upptäcka något nytt som jag kan berätta om för mina följare!

Stina

Svar: Hej Stina! Gräv där du står är ett råd jag ofta fått som journalist. Men i ditt fall känns det som att du grävt lite väl mycket där du stått. Mitt råd till dig är att ge dig av hemifrån, in i andra människors hem. Du kan hitta inspiration (och material för sociala medier) där du som minst anar; i bästa kompisens sovrum, brorsans kök, på farfars toalett (eller kanske inte just där förresten). Får du ändå skrivkramp och idétorka kan du trösta dig med att Blondinbella oftast inte heller har något vettigt att skriva, folk följer henne ändå.

Lycka till!

/Helén

Fråga Helén

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Fråga Helén och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Blondinbella har sällan heller något vettigt att skriva”

 1. Nelson Mandela skriver:

  ha ha ha…

  KLART bästa…

  Får du ändå skrivkramp och idétorka kan du trösta dig med att
  Blondinbella oftast inte heller har något vettigt att skriva, folk
  följer henne ändå.

Kommentarer inaktiverade.