Jag BEHÖVER en orange soffa!

Jag hade just lyckats övertygat min man att vi verkligen BEHÖVER en orange modulsoffa från 70-talet (det var ingen lätt match kan jag tala om). Och då hittar jag en grymt snygg rackare på Blocket. Problemet var bara att den inte fanns i Stockholm. Utan liiite längre bort. Närmare bestämt i Skåne. Men tror ni inte att jag även lyckas övertyga maken att vi BEHÖVER åka till Skåne för att hämta den (om det första var en tuff match så anar ni inte vad detta var!). Resultatet av denna övertalning gör mig så lycklig att jag nästan glömmer bort att jag måste ringa på annonsen också. Och när jag väl gör det, så gissa vad? Soffan är såklart såld! Nu är jag så deppig att jag knappt kan jobba. Så snälla ni, om ni vet någon som har en orange modulhörnsoffa från 70-talet ståendes och skräpar i någon källaren någonstans så snälla, snälla, snälla hjälp mig att komma i kontakt med denna någon. Jag BEHÖVER den!

Skärmavbild 2014-03-26 kl. 11.30.08Här är den, modulsoffan som jag BEHÖVDE men inte fick.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *