Veckans husmorstips: Fixa frodiga växter!

Jösses, vilket intresse ni visat för mitt inlägg om husmorstips! Mejlen har gått varm och tipsen har strömmat in! Fortsätt, det är jättekul att ta del av era smarta knep! Eftersom det tydligen är ett ämne som engagerar så har jag också bestämt mig för att ha det som en återkommande punkt här på bloggen. Hoppas att ni tycker att det är en bra idé.

Veckans tips är tydligen ett plättlätt sätt att få frodigare krukväxter, vilket låter som en dröm för mig (som inte har det minsta grön nyans på fingrarna). Observera att jag inte testat det själv än, men så snart jag gjort det kommer en utvärdering.

Spar vattnet som du sköljt ditt jasminris i och använd som gödningsmedel till dina krukväxter. Skvätt på lite med jämna mellanrum och vattna sedan som vanligt.

flyttstadning_7425

Bild: Angelica Söderberg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Husmorstips och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *