Efterlysning: sänglampor från 70-talet

För en tid sedan la jag ut en bild på mitt sovrum på Instagram och då var det en tjej som gillade min svarta sänglampa, och så hoppsan, så hade jag visst sålt den till henne. När jag kom på att det skulle bli väldigt mörkt att vara helt utan så bad jag om lite tid att hitta något annat och på den vägen har vi alltså varit. Men nu vet jag vad jag vill ha. Vita klotlampor från det ljuva 70-talet! Ni vet sådana där som sitter fast med magnet (minns ni hur kul det var att ta bort och sätta dit dem?) Jag har hittat dem i omgångar på Tradera, men inte vunnit någon auktion, så nu vänder jag mig till er, retromanians, är det någon av er som har två vita klotisar som ni vill bli av med? Hör genast av er till mig i så fall så att jag kan skicka vidare min gamla lampa till rara Carola i Norrland. I hennes fina 50-talshem kommer den att bli toksnygg!

183209940_f794ce41-a167-4372-b45d-8fddf40ff607Bild från Tradera.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Lampor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *