Sex fina och nya (!) retrokoppar

Har du tröttnat på att springa runt på loppis och jaga favoritporslinet? Ingen fara, det går faktiskt att köpa det nytt. Kolla in de här fem nyproducerade finkoppar med gammal ljuvlig dekor!

 

Berså

Omåttligt älskade Berså av Stig Lindberg finns som nyproducerad från Gustavsbergs porslinsfabrik. Kostar 785 kronor för tekopp med fat, 630 kronor för kaffekopp med fat.

Persons kryddskåp

 

 

Den charmiga muggen Persons kryddskåp med dekor av mönsterdrottningen Astrid Sampe, kostar 319 kronor, kommer från Almedahls.
ParatiisiJPG

 

Birger Kaipiainens supersnygga Paradisporslin för Arabia nyproduceras förutom i den blå/gula originalfärgen även i svart/vit och ny lila/lime. Pris för en kaffekopp med fat är 219 kronor.
Adam

Blåprickiga klassikern Adam och rödprickiga Eva av Stig Lindberg finns som nyproduktion på Gustavsbergs porslinsfabrik. Den kostar 630 kronor för kaffegods och 785 för tegods.

Mon AmieVackra Mon amie av porslinsmamman Marianne Westman, från Rörstrand. Pris cirka 199 kronor för en tekopp.

Spisa Ribb

Spisa Ribb, en av Stig Lindbergs mest populära 50-talsporslin, från Gustavsbergs porslinsfabrik, kostar 785 för tekopp med fat och 630 för kaffekopp med fat.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Porslin och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *