Dop, cupcakes och förstoppningspanik

Första morgonen på sportlovet och jag vaknade upp av ett skrik från Lillans rum: ”Neeeeej. jag har blivit förstoppad, mamma! I hela näsan!”

Själv tyckte jag att det var ganska skönt att det inte var värre än en förkylning och efter en minst sagt hektiskt helg känns det helt okej att ligga nerbäddade med förstoppad näsa.

Fredagen blev det bak- och matlagning för hela slanten. Soppa, bröd och cupcakes för sextio personen skulle förberedas. Ganska svettigt och tungt med en bebis på armen. Men oj så värt det när lördagen kom och tidernas finaste dop med den. Vår bebis blev Fyran inför Gud och hela tjocka släkten och många vänner och storebror spelade och minsta storasystern sjöng en sång som stora storasystern skrivit och tårarna sprutade ur ögonen på nästan allihop.

Sedan hade vi vansinnigt trevligt och åt och fikade, men inte alls så mycket som vi trott, för när alla gäster gått hade vi tolv liter soppa, fyra limpor och sextio cupcakes kvar! Så under hela söndagen åt vi soppa och cupcakes så att det sprutade ur öronen på oss, men fortfarande har vi mat kvar för ett helt kompani.

IMG_0695

IMG_0726

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *