Läsarbrev

Fick ett så underbart mejl från en läsare som jag bara var tvungen att dela med mig av till er:
Jag blev så glad idag när jag läste ditt reportage från antikmässan och höll på å tappa hakan när jag såg fina tre favoriter från mässan. Skålen Flora har jag ju hemma i köksskåpet! Jag har fått den av min makes moster för en massa år sedan, har alltid gillat den men … det är en stoooor skål som är lite otymplig att få plats med i skåpen. Jag har ju aldrig vetat vad det är för skål, men nu ska den nog minsann få en finare plats, fina Flora!  Tack så mycket!
/Lena
och så lite senare samma dag kom en uppföljning på mejlet:
Kommer hem och tittar i skåpet efter skålen…den är borta?!?! What? Letar letar å letar…sista rycket i loppispåsarna i bastun…där har maken lagt skålen med förklaringen att den var så bökig å ha i skåpet! Puh, tur att det var vinter å loppisaktiviteten inte är så hög just nu!
/Lena
Ja, där ser man vad som kan hamna på loppis, mina vänner! Ska nog ta och leta upp Lenas loppisbord i vår. Vem vet vad man mer kan fynda där;)
Trevlig onsdag på er, retromanians!
Favorit 1
Fina Flora som kostade 680 kronor på antikmässan hade hamnat i Lenas loppispåse i bastun
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Läsarbrev och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *