Tapeter som på Stig Lindbergs tid

Kolla in vårens nya snyggtapet från Ljungbergs factory! Mönstret känns kanske igen? Det heter Fruktlåda och är ritat av en av Sveriges mest älskade formgivare Stig Lindberg.

Tapeten är en lingarnstapet och den finns i turkos, beige, grå, gråblå och aprikos. Det finns två stora fördelar med lingarnstapeter. För det första så behöver inte underlaget vara jämnt för att det ska bli bra, för det andra är de avtorkningsbara. Sedan att de är gedigna och precis som tapeterna var på Stig Lindbergs tid är ju bara så förbaskat charmigt!

Ljungbergs factory är den enda företaget i världen som mönstertrycker lingarnstapeter. Ganska häftigt, eller hur! Naturligtvis är de inte är helt billiga. 2695 kronor är priset för en 10-metersrulle. Men å andra sidan behöver man ju bara göra det en gång i livet när man använder ett så tidlöst och fint mönster.

Fruktlåda lingarnstapet design Stig Lindberg

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Tapeter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *