Tygfrossa

I fredags tog jag med mamma och drog till tygbutiken Stoff & Stil i Kungens kurva. Jag hade hört att de i slutet av förra året sålde ut ett restparti av Maud Fredin Fredholms gamla tyger och trodde naturligtvis att allt var slut för länge sedan. Så dröm om min förvåning när jag hörde att det fortfarande fanns lite kvar!

Det var inga mängder de hade och de mest färgsprakande tygerna var ju självklart slut, men fortfarande fanns en hel del guldkorn kvar och det var en ljuvlig hög jag fick frossa i och det blev ganska många meter som fick följa med både mig och mamma hem.

Och som om de inte räckte med det så reade de ut mönster för 10 kronor styck också, så nu jäklar ska jag få en helt ny garderob! Ska bara lära mig att sy först;)

IMG_0504En hel vagn full av Mauds fantastiska mönster! Vill du veta mer om Maud Fredin Fredholm så ska du inte missa nästnästa nummer av Härligt hemma, där jag skrivit en artikel om denna inspirerande kvinna.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *