Instagramkompisar

På helgens loppisrunda sprang jag på de här bedårande Staffordshire-muggarna för löjliga 10 kronor styck, men eftersom jag har så fullt i mina köksskåp så lämnade jag kvar dem på hyllan. Först tog jag dock en bild på dem och la ut på Instagram. Och när jag kom hem och kollade Instagram såg jag att jag fått bannor av en Instakompis som samlar på färgglada Staffordshire-muggar; hur kunde jag ha lämnat kvar de där guldkornen på loppisen?! När jag läste det så skämdes jag som en hund över att jag glömt bort att hon älskar just de muggarna. Hur enkelt hade det inte varit att köpa dem, lägga i en låda och skicka till henne, och gjort hennes dag! Nästa gång, Erry, jag lovar!

Senare under helgen såg jag att en annan Instakompis hade loppat tre stycken Senator-glas, just sådana som jag samlar på! Och när jag skrev och frågade om jag möjligtvis kunde få köpa dem av henne så visade det sig att hon inte alls skulle ha dem själv, utan att hon passat på att köpa dem just för att kunna skicka dem vidare om någon annan ville ha. Så snart kommer de att komma hem till mig.

Det är just det här som är så fantastiskt med Instagram! Här kan du nörda ihop med människor med samma intresse. Du kan köpa till och byta med andra, hjälpa någon eller få hjälp med information och att värdera grejer. Det är verkligen toppen! Så om du ännu inte har något Instagram-konto så skaffa dig ett genast! Och börja med att följa mig. Bland mina följare och dem jag följer kan du sedan hitta en rejäl drös med störtsköna retromanians att nörda ihop dig med. Du kommer inte att ångra dig!

IMG_0461

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Instagram och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *