Nostalgitripp

IMG_0427Minns du de här sköna prylarna? När jag var liten hade jag en sådan och jag minns att jag kunde roa mig i timmar med att göra olika munnar och roliga näsor på gubben på bilden. Därför blev jag lyrisk när jag såg att företaget Onelittlehideaway börjat nyproducera dessa roliga lektavlor! Vi fick hem vår snygga retrohockeysnubbe i fredags och sedan dess har hela familjen suttit och lekt. Tänk att det var så enkelt att få till en mobilfri helg!

Kolla in Youtubelänken och se hur det går till, om du mot förmodan har glömt:

http://www.youtube.com/watch?v=XKFGG8czzE8

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Leksaker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *