Fy för nytt

Var inne i en stor leksaksbutik för att köpa en mobil till Fyran. Han gillar verkligen inte att åka bil och därför tänkte jag hänga upp något fint som han kan titta på under färden för att underlätta pinan. Men döm om min förvåning när jag kom till bebishyllorna och fann mängder av mobiler, som alla såg förfärliga ut! Tror leksakstillverkarna att vi småbarnsföräldrar är helt utan smak? Är det verkligen någon som köper sådant skräp? Jag skulle vara rädd att min stackars bebis skulle bli helt förstörd om han tvingades ligga och titta på skelögda kossor och galna clowner i fula tyger och äcklig plast! Och dessutom kostar de en mindre förmögenhet att köpa! Nej, banne mig, min unge ska minsann tidigt få veta vad god design är! Jag lämnade den hemska leksaksaffären fortare än blixten och åkte till Erikshjälpen där jag hittade en fin spjälsängsleksak i trä, för tjugo kronor. Nu har jag satt fast den på handtaget till bilbarnstolen och Fyran älskar den!  Tack och lov för gamla grejer!IMG_0281

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Leksaker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *