Jullov!

Gårdagen var magisk! Upp i ottan och mötte upp barn och föräldrar utanför skolan redan klockan kvart över sju! Sedan vandrade vi i gemensamt fackeltåg till kyrkan där vi sjöng och hade en vacker julceremoni och så avslutade vi allt med fika och julklappsutdelning i skolan. Jag är så glad att vår skola har kvar sina avslutningar i den intilliggande vackra kyrkan, även fast många andra skolor har gått ifrån allt var kyrkliga traditioner heter. Med en sådan vacker avslutning är det omöjligt att inte komma i julstämning. Nu är vi laddade för en lång och härlig jul, och ett skönt och avkopplande lov!

IMG_0058

IMG_0061

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *