Bästa Blocket

I söndags hittade jag en Blocketannons med lite blandade, gamla prylar som en kvinna ville bli av med. Bilden i annonsen var liten och suddig och hon visste knappt själv vad det var hon hade så jag bestämde mig för att åka förbi henne för att kika och jag blev så glatt överraskad när jag hittade två fina Koldburkar och ett superfint och stort tyg från Marimekko. Gissa om jag slog till direkt. Tyget ska jag duka med på julafton och det kommer bli så fint! Burkarna ska jag ta ut till landet i vår. Egentligen skulle jag vilja byta kaffeburken mot en bull- eller kakburk, eller annan rolig dito, så om någon har en sådan och är intresserad av ett byte så hojta till.

IMG_9915

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Blocket och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *