Låg ribba

På den här nivån lägger vi julbaket i år. Med en bebis i huset finns det inte tid eller ork för annat. Men jag drömmer redan om allt gott jag ska baka nästa jul. Med Fyran hängandes i byxbenet. Hjortrongrottor, tryffel, kolakakor, knäck, kanderade äpplen, maränger, kola … mmmm

För dig som vill lägga din ribba lika lågt som min kommer receptet på ischoklad här:

200 gr mörk choklad

100 gr kokosfett

Smält i vattenbad, rör om och häll i ischokladformar. Ställ dem kallt att stelna.

 

IMG_9830

Det som är bra är att vår mjölkproteinallergiska son kan svulla det här julgodiset utan problem.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *