Första advent

Första advent, redan? Nu är det verkligen nedräkning mot jul och jag som knappt har fattat att sommaren är över! Som vanligt är vi sent ute men adventsljusstaken har vi i alla fall fått fram. Förutom den vanliga Ikea-staken ställde jag ihop fyra av mina sunflowers av Göran Wärff och gjorde en egen adventsljusstake till tv-hörnan. Det blev väl fint? I väntan på att jag hittar den riktiga adventsljustaken i sunflowerserien till ett bra pris så funkar det fint, tycker jag.

Hoppas att ni alla haft en fin första advent. Jag är så himla nyfiken, hur ser era adventsljusstakar ut? Visa gärna! Ni vet väl att ni kan lägga ut bilder i kommentarsfältet? Eller mejla mig dem så kan jag lägga upp och visa i bloggen.

IMG_9827

Den vanliga adventsljusstaken fick i år konkurrens av …

IMG_9836

 

… fyra sunflowers på rad.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *