Lyllos mig!

Nu är det helt okej att svimma av avund, bara så att ni vet. Jag är nämligen numera lycklig ägare till en blå Luma ds 54 ljusbukett. Jag köpte den igår av en kille som tröttnat på den (hur nu det egentligen är möjligt). Den var inte gratis, ska gudarna veta, men med tanke på vad de kan rusa upp till på Tradera så gjorde jag nog ändå en bra affär.

Ljusstaken var faktiskt från början inte tänkt som någon adventsljusstake utan lanserades 1954 som en dekoration, men de allra flesta som äger en plockar nog bara fram den till jul, och så tänker jag också göra. Den gjordes i fyra färger (blå, grön, svart och röd) men jag gillar den blåa och den gröna bäst.

Vad säger ni, är den inte fantastisk?Luma

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designklassiker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *