Jag fick ett mejl …

För några veckor sedan fick jag ett mejl från Jenny, en läsare som sett mitt hem i Härligt hemma och blivit inspirerad av Minstingens hyllsystem som jag gjort av trälådor som jag målat om och tapetserat. Jenny var sugen på att göra en liknande hylla och undrade vart jag köpt lådorna. Tyvärr visade det sig att Ikea slutat med just de lådor jag använt, men det hindrade inte Jenny så idag fick jag ett nytt mejl där hon bifogade en bild på sin nya hylla som hennes morfar hjälpt henne att snickra ihop istället. Visst blev den fin? Tack för att du lät oss få se, Jenny!

Jag blir så himla glad när ni hör av er med frågor, funderingar och kommentarer ska ni veta! Fortsätt med det!

minstingens hylla

Så här såg Minstingens hylla ut i Härligt hemma. bild-6Jennys fina hylla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *