Gammalt vrålåk

Glömde att visa er den här grymt coola gåstolen som jag såg på Kyrkornas Secondhand i lördags! Den måste ju vara hur gammal som helst (någon som har koll på åldern?) men ändå så lik en modern gåstol i både design och funktion egentligen. Om jag inte missminner mig alldeles så stod det 350 kronor på prislappen och det känns ju inte som något överpris för en sådan raritet. Kan se framför mig en liten, söt bebbe åka runt i den i ett stort lantkök. Själv har jag köpt en bedårande, blå 70-talskärra som min lilla parvel ska få åka i. Men den står undanställd i förrådet så den får jag visa en annan dag.

Gåstol

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *