Loppispremiär

I dag gick Fyran och jag på vår första loppis ihop. En halvtimme orkade vi bara med i trängseln på Kyrkornas Second handbutik, men jag tror bestämt att han hade lite nybörjartur för vi hittade både en Koldburk, en Palavas och ett litet gulligt skålset på den tiden. Koldburken var kanske inget superfynd för 50 spänn, men en stor Pala för 25 var ju riktig billigt. En stor syltburk (dock utan lock) av Marianne Westman för 60 kronor lämnade jag kvar för någon lycklig samlare att fynda. Men då får ni vänta till den 9/11 för nästa lördag är det höstlovsstängt.

Kyrkornas

 

Fyran och jag på loppispremiär.


IMG_9330

Våra grymma fynd. Nybörjartur eller skicklighet?

Marianne

Den här Westman-burken för 60 spänn lämnade vi kvar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *