Nu är det klart! Kanske.

I dag är Fyran nöjd. För det verkar som att han har fått ett riktigt namn. Vi funderar på Folke. Vad säger ni, funkar det? Vi ska först testa det i en vecka, och se hur det känns, och känns det bra för oss alla sex, så slår vi till. Spänningen är olidlig.

Vad gillar ni förresten lapptäcket? Härligt 70-tal va? Jag fyndade det på Rosenhills loppis för en ynka femtiolapp. Och lika mycket betalade jag för en hel kasse tygblöjor. Min man tycker fortfarande att jag är galen som vill att bebisen ska ha tygblöjor! Och själv kan jag inte förstå att inte alla använder det! Det känns ju fantastiskt att slippa alla kemikalier som finns i engångsblöjor. För att inte tala om sopberget som man slipper bygga på. Och vet ni att man dessutom förkortar blöjperioden med typ ett år när bebisen känner kopplingen mellan att kissa och bli blöt!

FolkeFolke, endast iklädd tygblöja, på finaste lapptäcket, fyndat på Rosenhills loppis.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *