En retrounge!

Jag måste bara få skryta lite för jag har nämligen fått den finaste present ni kan tänka er. Och då pratar vi varken Jacobsen, Wegner, eller Bernadotte design, utan i fredags var jag inne på BB Stockholm, på Danderyds sjukhus och pressade fram den här lilla guldklimpen. Och har ni sett vilken tur jag hade, det var en riktig liten retrounge, fast han är sprillans ny!

Han har inte fått något namn än, och jag gissar att det kommer att ta lite tid att komma på något som passar alla eftersom vi är fem starka viljor som vill vara med och bestämma, men jag återkommer när jag kan presentera honom bättre. Hur som helst var han i alla fall 52 cm lång och 4 290 gr tung och världens sötaste unge, så vi hade riktig tur.

Nu ska jag njuta riktigt mycket i några dagar så jag kanske inte kommer vara så jätteaktiv på bloggen, men skriv gärna lite kommentarer ni, och kom med namnförslag vetja! Och ni vet väl att ni kan lägga upp bilder i kommentarfältet? Visa upp era egna retroungar och loppisfynd. Jag ser fram emot att höra ifrån er!

Retrounge

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *