Bokpelare

Jag gillar verkligen pelaren på Kyrkornas Second hand på Färingsö. Den står mitt i lokalen och är byggd av gamla böcker. Så himla fint och fiffigt. Det skulle kunna vara ett snyggt sätt att bygga exempelvis bordsunderreden eller sänggavlar på också, och den som har plats skulle lätt fixa en hel vägg eller rumsavdelare. Läckert, eller hur!

Bokvägg

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsrum och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bokpelare

  1. Kristina Bonander skriver:

    Sitter och bläddrar i gamla (nåja, allt är relativt) Härligt Hemma och hittar ditt fina reportage om Tidstrands yllefabrik. Vad kul att läsa eftersom jag ärvt Tidstrandsfiltar efter mamma och pappa, vackert randade och designade av Viola Gråsten!

    • Helen Bjurberg skriver:

      Å, du är en lyckans ost, Kristina! Vilken färg är de? Jag fick också ärva några av farmor och farfar men vi hade dem på landet och en vinter åt mössen hål i dem:( Det blir nog till att buda hem några nya från Tradera. Vet bara inte om jag ska välja turkosa eller orangea.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *