Urban vintage

I går damp den nya boken Urban Vintage – skapa stilen med loppisfynd, av Ida Magntorn, ner i min brevlåda, och vilken trevlig överraskning den boken var, måste jag säga! Äntligen en vintagebok som inte är så förutsägbar och utan allt gulligull och nuttinutt som de brukar innehålla.

Ida Magntorn som är skribent och fotograf med inredning som specialitet har i boken besökt hem i fem av världens mest inredningsinspirerande storstäder (och vilka sköna hem sedan!) och guidar också till hur du själv ska kunna fixa stilen med hjälp av musik, litteratur, loppistips och konkreta inredningsråd.

Vad som är mest befriande med boken är att den är full med hem som är levande och inredda med kärlek och inte helt sönderstajlade! Heja Ida, den här boken gör mig glad!

Bokomslag

bok 1bok 2bok 3bok 4

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Boktips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *