Har jag sagt att jag älskar Blocket?

Ja, jag tror det va? Men det tål att upprepas. Fasen, vad bra det är att kunna köpa sådant som folk vill bli av med. Och sälja av sådant man själv tröttnat på. Eller hitta sådant som utgått, som inte finns att få tag på längre eller sådant som är unikt. Toppen, för miljön, plånboken och humöret. Igår var vi och köpte ett par superdupersnygga och sprillans nya Dr Martens till minstingen. En tjej som hade råkat köpa för små skor till sin egen dotter när hon var i London så då fick vi fynda dem för halva nypriset. Så jäkla bra!

Men en av de bästa saker att köpa på Blocket är inte kläder och skor, utan hör och häpna, Ikeamöbler. Du som inte har testat det än, gör det! Du kan bara kolla upp i Ikea-katalogen eller på nätet vad du är ute efter. Måtten på produkten har du där så att du kan planera och mäta hemma. Sedan söker du bara på produktens namn på Blocket och så kan du välja själv om du vill ringa på den billigaste eller den som ligger närmast. Och det bästa av allt, du får den färdigmonterad och slipper ligga där på golvet och skruva ihop den. Fiffigt va!

Dr Martens

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Blocket och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *