Vällingby i mitt hjärta

I går var jag med mamma och pappa och åt lunch i sensommarsolen i Vällingby. Varje gång jag är där slås jag av hur förbaskat snyggt det centrumet är! Jag gick i skolan i Vällingby när jag var tonåring men då hade jag inte alls vett att uppskatta dess skönhet, men nu är det så att jag kan åka dit och bara njuta. Men jag vet ju att det finns många andra snygga förorter och småstäder runt om i landet. Kan ni inte skicka in bilder på er favorit så att jag får se?

Vällingby

Delar av torget och Trappan, Vällingbys snyggaste byggnad. Kolla in formen, är den inte gudomligt snygg?Vällingby 2De snygga gatstenarna ligger klassiska cirklar som går ihop med de runda fontänerna på torget. Med på bilden syns också mina nya Swedish hasbeens, som jag fyndade på loppis i helgen för en hundring.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Vardagsliv och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *