En Sarpaneva var det!

För en tid sedan la jag ut en förfrågan på bloggen och Instagram om någon hade koll på vad det var för ring jag hade köpt på en loppis. Jag hade känsla av att det var en finsk, 60-talsring, men mer visste jag inte. Det tog inte mer än några minuter innan en av mina kunniga Instagram-kompisar, Retrolyckan, tyckte sig känna igen det som ett Pentti Sarpaneva-smycke. Och när jag tog på mig glasögonen och synade insidan riktigt, riktigt noga tror ni inte att det stod Sarpaneva i den! Vilken lycka att fynda en så fin designring för en tjuga! Men nu har jag fått mersmak och vill gärna ha ett par örhängen till!

RingDet var en Sarpaneva!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Designer och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *