Vem är formgivaren?

I dagarna två har jag och min mamma sytt något finfint av ett bedårande 70-talstyg som jag hittade i mina gömmor. Ni ska snart få se resultatet. Men tyget är jag så nyfiken på. Finns det någon som vet vem som gjort det fina mönstret? Jag har fått förslag på Ikea, Anna-Lena Emdén och Marimekko, men ingen tycks veta säkert. Vet du?Tyg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vem är formgivaren?

 1. Stina Zetterquist skriver:

  Ingen av dem tror jag. Tyget finns även i brunt. Ursprunget har tvistats i den retro tyggruppen på Facebook där det finns mycket kunskap.

  • Helen Bjurberg skriver:

   Hej Stina, och tack för tipset, då ska jag försöka leta upp den diskussionen på Facebook. Jag blev visad tyget i färgställningen grönt och orange också på Instagram, av några tygentusiaster, men ingen av dem visste heller ursprunget. Det blir till att forska vidare helt enkelt. Skam den som ger sig;) Ha en bra dag!
   /Helén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *