Mitt nya, fina tygskåp

Snart har jag sorterat in alla mina fina tyger i mitt nya tygskåp. Jag blir alldeles lycklig av alla färger och mönster, och kommer på mig själv att med jämna mellanrum bara öppna skåpet, titta in och le. Det mesta är retrotyger som jag fyndat på loppis, eller ärvt av min farmor, men här finns också några pärlor från Ikea, signerade Lotta Kühlhorn och fantastiska skapelser från Mairo. Nästa steg är att hitta ett mönster på en fin, enkel 60-talsklänning som jag kan använda åtminstone några av tygerna till. Någon som har något snyggt på lager?

Tygskåp

Mairo, Marimekko, Ikea, Borås Cotton, Almedahls, Lotta Kühlhorn, Ullas, Sven Fristedt, Maija Isola, Saini Salonen, Tampella, Finlayson, allt finns representerat i mitt tygskåp, och mer därtill!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Textilier och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *