Stig Lindberg

Jag kan inte sluta hoppa av glädje! Se här vad jag fick i brevlådan idag: Boken Tusenkonstnären Stig Lindberg! Jag har jagat boken som en galning, eftersom den varit slut på förlaget och omöjlig att få tag på på antikvariat och nätauktioner. Men nu äntligen fick jag köpa ett exemplar av en kompis som är nära släkt med den fantastiska Gisela Eronn, som skrivit boken. Vilken lycka! Gissa om jag kommer sitta djupt försjunken i Lindbergs förtrollade värld hela dagen. Tror jag ska hänga en sådan där hotellskylt med texten ”Var vänlig stör ej” runt halsen så att barnen går till sin pappa i stället. Ja, så får det bli!

Lindberg

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Boktips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *