I’m in heaven … eller rättare sagt i paradiset.

Häromdagen blev jag lycklig ägare till fyra fantastiska Paradistallrikar av Birger Kaipiainen. Planen är att samla ihop till en hel servis, men det lär inte bli gratis direkt, så det får ta den tid det tar. Jag gillar verkligen den färgglada och vågade 70-talsserien från Arabia som jag för första gången såg hemma hos min bror för många år sedan. Det härliga är också att trots att den, trots att den är så himla snygg, inte blivit så tokpoppis som till exempel Stig Lindbergs serviser. Paratiisi finns ju som bekant också i en svart/vit och en enfärgad variant (Adam och Eva) men det är den flerfärgade som vunnit mitt hjärta.

ParadisPå den här kommer till och med köttbullar och makaroner att kännas som en lyxmåltid.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Porslin och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *