Sweet sixteen

 

I dag för 45 år sedan födde min mamma sitt första barn, en fantastisk son, min bror och största idol i livet. På samma dag, fast 29 år senare, kom min förstfödda, en ljuvlig och bestämd tös som vi nu haft lyckan att få följa i sexton, spännande år. Vi firade vår härliga tjej med sol, bad och fika på stranden på landet idag. Det har varit en härlig dag som snart är till ända. Men innan vi lägger oss ska vi sätta oss ute i den ljumma sommarkvällen och prata minnen. Från hennes första steg, till cirkusuppvisningen med den brutna armen och åsnan på kollo som åt upp hennes tröja. Sexton år … det blir många minnen det. Men kvällen är lång. Och härlig. Och min sextonåring är världens roligaste att prata med.

Födelsedag

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Hemma hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *