Loppis i Christiania.

Jag är verkligen emot droger, tro inget annat, men trots det gillar jag verkligen Köpenhamns stadsdel Christiania riktigt skarpt. Det bor nog en liten hippie i mig (om det finns drogfria sådana) för jag njuter verkligen av atmosfären och stämningen innanför portarna till denna fristad. Att det dessutom var loppis när vi var där för några dagar sedan gjorde ju inte saken sämre förstås. Jag hittade en fin burk av Lena och Al Eklund, för Laurids Lönborg A/S, och eftersom det var semester så fick jag köpa den, trots att jag egentligen har burkköpstopp. Vilken lycka!ChristianiaChristiania-burk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Loppis i Christiania.

  1. erik.a skriver:

    Perfekt knarkburk 🙂

    • Helen Bjurberg skriver:

      Den funkar säkert till det mesta, men jag föredrar nog att lägga kakor i den. Och då menar jag syltkakor;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *