Det ljuva livet

Varje sommar när jag står i stugan med händerna i disk- eller tvättbaljan och funderar över middagsmaten, med barnen lekandes i gröngräset utanför, så slår det mig att det är så här det är meningen att livet ska levas. Synd att de bara inte går att få till året runt. För jag tror på riktigt att vi faktiskt blir lyckligare utan köksmaskiner, tv-apparater, iPads och datorer. Att bara få stå och röra med en träslev i en gjutjärnsgryta eller hänga handtvättade lakan på tork i sommarsolen. Det är livet det!

KökNågra träslevar, glasburkar och emaljkärl från Kockum. Mitt enkla kök i stugan gör mig så himla lycklig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Landet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *