En loppisgåva till svägerskan

Jag loppar faktiskt inte bara åt mig själv jämt, utan jag har några stående loppis-hålla-koll-på-beställningar från nära och köra. En av dem är från min kära svägerska som samlar på honungsburkar med bin på. Hon är nämligen biodlare och har sin söta samling i fönstret på sin stuga på landet. En annan är från min loppis-kompis Åsa i Norrland som bett mig hålla koll efter Pala-vaser av Helena Tynell. Det är sällan jag hittar varken honungsburkar eller Pala-vasar dock, men häromdagen hade jag tur. Då hittade jag den här söta burken till min svägerska, för en tjuga. Den kommer bli finfin i samlingen och jag är så glad att få ge henne en liten sommarpresent nästa gång vi ses. Nu håller jag bara tummarna för att jag ska hitta en vas åt Åsa snart också.

honungsburk

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Det här inlägget postades i Loppis och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *